Ann Falden er sanger, musiker, komponist og producer

Sanger, musiker, komponist og producer med baggrund i amerikansk folk-rock og new age/lounge-musik med et drys pop.

Hun underviser i elektronisk musik og har skrevet musik til en række dokumentarfilm og desuden leveret musik til TV-programmer, reklamer og udstillinger samt komponeret og produceret børne-CD’en “Magnus og Myggen”.

Falden fungerer desuden som producer for Fangekoret fra Vridsløselille.

LYDSTUDIE – Komponist/producer

JAZZ IT UP – Live underholdning

Lydlandskab

Ann Falden arbejder med det akustiske instrument hang drum og elementer fra klassisk og elektronisk musik. Det skaber et unikt klangunivers, hvor elektronika interagerer med akustiske lyde og improvisation blandes med suggestive rytmer. Dette univers kaldes for LYDLANDSKAB.

Hør her musikalsk italesættelse af ny bibeloversættelse fra 2020, sammen med sognepræst Lars Obel.

Et unikt klangunivers

Ann Falden har med sin fornyende kombination af det akustiske instrument hang drum og elektroniske lyde fra computeren skabt et unikt klangunivers. Her kombineres det rolige, meditative anslag med forfriskende elektroniske lyde i en på samme tid pulserende og fredsommelig forening. At dykke ned i og lade sig opsluge af dette spændende klangrum giver lytteren en helt unik oplevelse.
Det kan på det varmeste anbefales – det meditative toneunivers og de vedkommende enkle tekster vil især være fornyende I kirkerne
Louise Adrian
Leder af Fangekoret, Vridsløselille